LA NOSTRA HISTÒRIA

 

ELS NOSTRES VALORS

IGUALTAT

Volem desenvolupar i fer arribar els tractaments més eficaços als nostres clients. Tots mereixem les mateixes oportunitats i la salut no queda exempta d’aquest requisit.

RESPECTE

El respecte a la feina dels nostres companys, als seus coneixements i la seva persona, són fonamentals per crear un entorn de treball saludable i unes relacions favorables amb els nostres clients i proveïdors.

LLEIALTAT

A Bloodgenetics agraïm a totes aquelles persones que confien en els nostres projectes i serveis, oferint-los una relació de confiança i lleialtat.

COMPROMÍS

Tenim un arrelat compromís amb la societat, és per això que volem aportar un nou enfocament i una visió de futur que millori i optimitzi els serveis sanitaris, sempre en benefici d’una societat que, al seu torn, està cada vegada més avançada.

ACTITUD DE SERVEI

Som conscients de la confiança que es diposita en el nostre projecte, des dels nostres proveïdors als nostres pacients, és per això que procurem oferir un tracte proper i professional, així com el nostre màxim esforç en atendre’ls.

«La cura de cada persona és l’únic pel que treballem: per i per a les persones.»

ACTITUD DE MILLORA

A Bloodgenetics no ens conformem. El nostre equip s’esforça a demostrar la seva voluntat per créixer a nivell personal i professional, fent-nos avançar cada dia.

«En Bloodgenetics estem convençuts que la credibilitat cal guanyar-la amb un treball continu i participatiu».

MOTIVACIÓ

El nostre motor és aconseguir millorar la salut de les persones aconseguint un tractament personalitzat per a cadascuna d’elles i procurant oferir-los els tractaments clínics més eficaços. Sabem que no és una feina fàcil, però també sabem que val la pena esforçar-se per aconseguir-ho.