BLOODGENETICS

Oferim serveis de diagnòstic genètic i serveis bioquímics per a malalties hematològiques hereditàries.

Els nostres estudis genètics detecten la presència o absència de mutacions patògens en gens responsables de malalties hematològiques hereditàries. Les anàlisis genètiques es realitzen utilitzant la més moderna tecnologia: Next Generation Sequencing, en un conjunt de gens actualitzats i responsables de la malaltia estudiada.

BG va més enllà de proporcionar resultats de proves genètiques i els nostres informes genètics inclouen recomanacions clíniques redactades per professionals de la medicina hematològica per al tractament i el maneig del pacient. Obtingui més dels seus resultats genètics amb nosaltres!

Estem al seu servei per assessorar sobre la prova genètica apropiada a realitzar. Consulteu amb nosaltres sense cap cost ni compromís! (Info@bloodgenetics.com)

Els nostres estudis bioquímics mesuren els nivells d’Hepcidina (hormona que regula el metabolisme del ferro) en sèrum o plasma mitjançant ELISA i mesuren el Ferro plasmàtic Làbil [Labile Plasma Iron] (LPI) en sèrum o plasma, per al diagnòstic i el monitoratge de la toxicitat del ferro i la sobrecàrrega de ferro en sèrum o plasma.

Registri’s per obtenir informació Genètica i Bioquímica!

Mantingui’s al dia en el món dels avenços genètics i bioquímics amb les nostres actualitzacions exclusives enviades directament a la seva safata d’entrada.

A BloodGenetics, ens comprometem a mantenir-li informat sobre els darrers avanços en proves genètiques i bioquímiques per a malalties hematològiques hereditàries. En subscriure’s a les nostres novetats, obtindrà accés a coneixements d’avantguarda que són rellevants.


    En fer clic a «Subscriure’s», accepta que BloodGenetics S.L. guardi i processi la informació personal subministrada anteriorment per a proporcionar-li el contingut sol·licitat. BloodGenetics S.L. es compromet a protegir i respectar la seva privacitat.