BLOODGENETICS

Oferim serveis de diagnòstic genètic i serveis bioquímics per a malalties hematològiques hereditàries.

Els nostres estudis genètics detecten la presència o absència de mutacions patògens en gens responsables de malalties hematològiques hereditàries. Les anàlisis genètiques es realitzen utilitzant la més moderna tecnologia: Next Generation Sequencing, en un conjunt de gens actualitzats i responsables de la malaltia estudiada.

BG va més enllà de proporcionar resultats de proves genètiques i els nostres informes genètics inclouen recomanacions clíniques redactades per professionals de la medicina hematològica per al tractament i el maneig del pacient. Obtingui més dels seus resultats genètics amb nosaltres!

Estem al seu servei per assessorar-sobre la prova genètica apropiada a realitzar. Consulteu amb nosaltres sense cap cost ni compromís! (Info@bloodgenetics.com)

Els nostres estudis bioquímics mesuren els nivells de Hepcidina (hormona que regula el metabolisme del ferro) en sèrum o plasma mitjançant ELISA i mesuren el Ferro plasmàtic Làbil [Labile Plasma Iron] (LPI) en sèrum o plasma mitjançant el kit Aferrix, per al diagnòstic i el monitoratge de la toxicitat del ferro i la sobrecàrrega de ferro en sèrum o plasma.